Το Τυρένιο Μπουγιουρντί με ρίγανη είναι ένας μεζές που τον λατρεύω! Είναι τόσο εύκολος, τόσο γρήγορος και τόσο μα τόσο νόστιμος που πραγματικά με έχει εκπλήξει. Είναι ιδανικό για να το φτιάξω όταν έχω λιγότερο χρόνο ή όταν θέλω κάτι απλό αλλά εντυπωσιακό για το τραπέζι μου. Πάμε να δούμε πώς ετοιμάζω αυτό το απλά φανταστικό Τυρένιο Μπουγιουρντί!

Υλικά

2 φλιτζ. τυρί φέτα
1 φλιτζ. γκουντα
1 φλιτζ. παρμεζάνα
2 ντομάτες κομμένες
2 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ή 1 κ.σ. αποξηραμένος
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.γ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 κ.γ. μπούκοβο
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Διαδικασία συνταγής

Τρίβουμε τα τυριά σε πυρεξάκι και προσθέτουμε τις ντομάτες, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο, το γλυκό πιπέρι, το μπούκοβο και τα ανακατέβουμε καλά.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200οC, μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να ψηθούν.
Στο σερβίρισμα προσθέτουμε τη ρίγανη!
Απλά Φανταστικό

Δοκιμάστε Το Και Καλή Σας Ορεξη