Κοτομπέικον

Advertisement

Συστατικά:

– 600 γραμμάρια στήθους κοτόπουλου
– 1 σκελίδα σκόρδο
– αλάτι
– πιπέρι
– 15 φέτες μπέικον
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι 
– 1 μικρό λεμόνι
– 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα 
– 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

– 1/4 κουταλάκι του τσίλι πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβω το κοτόπουλο σε μακρόστενες φετούλες και τις βάζω σε ένα μπολ.


Αλατοπιπερώνω, ρίχνω μέσα λιωμένο σκόρδο, και τρίβω όλα τα κομμάτια μαζί.

Advertisement


Παίρνω μία μία φέτα μπέικον και τυλίγω κάθε κομμάτι κοτόπουλο και τα βάζω σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.

Σε ένα μπολάκι ρίχνω το μέλι, χυμό ενός λεμονιού, πιπέρι, μουστάρδα, ελαιόλαδο και ανακατεύω.
Στην συνέχεια προσθέτω τσιλι πιπέρι και ανακατεύω
Με ένα πινελάκι αλείφω όλα τα κομμάτια κοτόπουλου και ψήνω στους 220-250 βαθμούς για 20 λεπτά.


Βγάλτε από το φούρνο γυρίστε τα αλείψτε τα πάλι με την σάλτσα και ψηστε για άλλα 10 λεπτά στους 220-250 βαθμούς.

Subscribe to recipe’s youtube channel here