Υλικά
500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι ξερό
4 φέτες ψωμί βρεγμένο και στημένο
1 αυγό
1 ντομάτα τριμμένη
Λάδι αλάτι πιπέρι δυόσμο ξερό
1 σφηνάκι ούζο
Σάλτσα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
μισό πουμαρο
Αλάτι πιπέρι κανέλα μπαχάρι ζάχαρη 1 κγ
1 σφηνάκι ούζο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά του κιμά σε μπολ ζυμωνουμε περνάμε από αλεύρι και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια
Βάζουμε τα υλικά τις σάλτσας και βράζουμε μόλις γίνει προσθέτουμε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια και 5 κουταλιές από το λάδι που τα τηγανισαμε στη σάλτσα βράζουμε 5 λεπτά και κλείνουμε το μάτι. Σερβίρουμε με ρύζι πουρέ η τηγανιτές πατάτες
ΠΗΓΗ: Βικη Αναματερου ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΕΛΗ…ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…