Κεφτεδάκια φωλιασμένα σε σφολιάτα

Υλικά για 18 τεμάχια

500 γρ. σφολιάτα
400 γρ. κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αυγά
250 γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
1 κρόκο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
θυμάρι
κύμινο

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τον κιμά ανακατεύοντάς τον με τ΄αυγά, το κρεμμύδι, την πάπρικα, το κύμινο και το θυμάρι.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.
Ξαναζυμώνουμε καλά.
Απλώνουμε τη σφολιάτα (2×250 γραμμάρια )και κόβουμε σε 9 τετράγωνα κομμάτια κάθε φύλλο.
Από τον κιμά σχηματίζουμε μικρά κεφτεδάκια, τα οποία τοποθετούμε στα τετράγωνα της ζύμης. Μαζεύουμε τις άκρες της ζύμης και σχηματίζουμε μια μπάλα.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος.
Αλείφουμε με χτυπημένο κρόκο αυγού.
Χαράζουμε σταυρωτά στο πάνω μέρος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 ° C για 30 λεπτά.
Γίνονται τόσο νόστιμα που θα συνεχίσετε να τα φτιάχνετε ξανά και ξανά!!!!!!

Καλή όρεξη!!!!!

Find more delicious Recipes here

Προηγούμενο άρθροΤο πιο γρήγορο ορεκτικό με λουκάνικο, ντομάτα και αυγό
Επόμενο άρθροΜαριναρισμένο Γεμιστό Χοιρινό Ψητό