Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και πολλά μυρωδικά. (Greek & English)

ΥΛΙΚΑ
3 κιλά κολοκυθάκια
1 κονσέρβα τοματοπολτό
Μισό φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 κιλά ανάμεικτος κιμάς
1 φλιτζάνι μαγειρεμένο ρύζι
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ. σ. χυμός λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε τα κρεμμύδια και τον τοματοπολτό. Τα αφήνετε για 10 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε τον κιμά και 2 κ.γ. λάδι. Μαγειρεύετε περίπου 10 λεπτά. Προσθέτετε στο τηγάνι και τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύετε για άλλα 5 λεπτά. Αφαιρείτε από τα κολοκύθια το εσωτερικό, τα βάζετε σε μια λαδόκολλα και τα γεμίζετε με το μείγμα σας από το τηγάνι.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C και ψήνετε τα κολοκύθια μέχρι να γίνουν ελαφρώς πιο πράσινα, για 10 λεπτά περίπου. Τα περιχύνετε με λεμόνι και σερβίρετε.

Stuffed Zucchini with ground meat and lots of herbs. Try the recipe!

Ingredients
3 kg of zucchini
1 can of tomato paste
Half a cup. extra virgin olive oil
2 medium onions finely chopped
2 kg mixed ground meat
1 cup cooked rice
1 tsp cinnamon
1 tsp salt
Freshly ground pepper
1 tsp lemon juice

Directions
Lightly oil the bottom of a large deep cooking pan over medium heat and add the onions and tomato paste.
Saute for 10 minutes and then add ground meat and 2 tbsp oil. Cook for about 10 minutes.
Now with a knife, remove the very top of the zucchini and hollow out to make room for the stuffing
Add the other ingredients,and the cores or hearts of the zucchini in the cooking pan,
sprinkle with a little salt and pepper and cook for another 5 minutes.
Fill your zucchini with the pan mixture.
Preheat oven to 180 C place the pan on the stove and cook on medium-high heat until the liquid starts boiling. Turn the heat down, and simmer until the zucchini is tender  about 5 minutes.
Transfer to a serving platter and sprinkle with lemon and serve.