Αυτό το πιάτο είναι τόσο εύκολο και γευστικό, οι επισκέπτες σας θα πιστεύουν ότι περάσατε ώρες στην κουζίνα!

Συστατικά:

Κομμάτια κοτόπουλου με κόκαλο, συνήθως χρησιμοποιώ 4 μηρούς και 2 στήθη
6 κλαδάκια Θυμάρι
30 μεγάλα σκελίδες Σκόρδο, ξεφλουδισμένο
⅓ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι
Προθέρμανση του φούρνου στους 190 ° C

Εκτέλεση

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Στεγνώστε όλα τα κομμάτια κοτόπουλου και αλατίζετε και πιπέρι.
Βάλτε κάθε κομμάτι στην κατσαρόλα μέχρι να γίνει τραγανό και χρυσό. Βάλτε τα σε παρτίδες και αφιερώστε χρόνο με αυτό το βήμα!
Μόλις ολοκληρωθούν όλα τα κομμάτια κοτόπουλου προσθέστε το θυμάρι και το σκόρδο.
Ρίχνουμε ⅓ φλιτζάνι ελαιόλαδο από πάνω.
Ψήνουμε για 45 λεπτά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία του φτάσει τους 75 °.
Ναι, αυτό είναι. Το κοτόπουλο είναι τόσο υγρό και γευστικό, φροντίστε να τρίψετε
μερικές από τος σκελίδες σκόρδου στην σάλτσα υγρού / λαδιού και με ένα κουτάλι ριξτε την πάνω από το κοτόπουλο.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καρβέλι από το αγαπημένο σας ψωμί για να βουτήξετε στη σάλτσα
ή αλλιώς θα το μετανιώσετε!

Καλή Απόλαυση!

ΠΗΓΗ: LiBella’s Kitchen