Μακαρόνια με σάλτσα πίτσας και κοτόπουλο

Είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες συνταγές που έκανα ποτέ για την οικογένεια!

Συστατικά

2½ φλιτζάνια σάλτσα μαρινάρα (περιπου 700γρ πρέπει να είναι αρκετό)
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα στο ψιλό
Τέσσερα στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα (χτυπημένα σε ομοιόμορφο πάχος)
1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα
15 φέτες πεπερόνι
1 πακέτο μακαρόνια

Οδηγίες

Τοποθετήστε τη σχάρα του φούρνου σας στη μεσαία θέση και προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς .
Απλώστε τη σάλτσα μαρινάρα στο κάτω μέρος ενός πυρεξ.
Τοποθετήστε την παρμεζάνα σε ξεχωριστό ρηχό πιάτο. Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι, στη συνέχεια το περνάμε από το πιάτο της παρμεζάνας και το πατάμε καλα (χτυπάμε το για να κολλήσει καλά).
Βάλτε το επικαλυμμένο κοτόπουλο στο πυρέξ με την σάλτσας μαρινάρα.

Πασπαλίζουμε λίγο ακόμη παρμεζάνα απο πάνω! Ψήνουμε για 15 λεπτά.
Ενώ το κοτόπουλο ψήνετε, προετοιμάστε τα ζυμαρικά. Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κρατήστε το 1/4 φλιτζάνι από το νερό ζυμαρικών. Στραγγίστε τα ζυμαρικά και μετά βάλτε τα ζυμαρικά στο δοχείο μαζί με το νερό των ζυμαρικών.
Αφαιρέστε το πυρέξ από το φούρνο. Πασπαλίζουμε με μοτσαρέλα απο πάνω. Απλώστε τις φέτες πεπερόνι στο πάνω μέρος του τυριού. Αυξήστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 250 και συνεχίστε να ψήνετε μέχρι να λιώσει το τυρί και το κοτόπουλο να να ψηθεί, 5 έως 7 λεπτά περισσότερο.
Βάλτε μία κουταλιά από τη σάλτσα που είναι στο πυρέξ με το κοτόπουλο μέσα στα ζυμαρικά.
Ανακατέψτε μέχρι να επικαλυφθούν. Μοιράστε τα ζυμαρικά σε τέσσερα πιάτα και από πάνω βάλτε ένα κομμάτι κοτόπουλο και αρκετή σάλτσα.

Καλή Όρεξη

ΠΗΓΗ: recipeboy.com

Προηγούμενο άρθροΕκμέκ Κανταΐφι…έτσι θα σας ξετρελάνει
Επόμενο άρθροΠιλάφι με Κιμά…