Μαριναρισμένα μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα

Υλικα

Διαφήμιση

500 γραμμάρια μανιταριών πλευρωτους
70 ml γλυκιά σάλτσα σόγιας
3-4 σκελίδες σκόρδο
1 μάτσο μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ριχνουμε τα πλευρωτους την σάλτσα σόγιας μαιντανό ψιλοκομμένο , σκόρδο λιωμένο αλάτι,πιπερι, λάδι κι ανακατεύουμε.
Σκεπαζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα

Σε ένα σχαροτήγανο τηγανίζουμε τα μανιτάρια για 4-5 λεπτά σε κάθε πλευρά


Αφαιρoύμε σε ένα πιάτο και τα μελώνουμε με την σάλτσα σόγιας

Καλή επιτυχία

Διαφήμιση

Διαφήμιση