Νόστιμες πατατοτηγανίτες με τυρί

Παρασκευή:

5 πατάτες στον μεγάλο τρίφτη,
1 κρεμμύδι,
1 μεγάλο αυγό,
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
ξερό σκόρδο,
τριμμένο μαύρο πιπέρι
200 γραμ κίτρινι τυρι λιώνει της αρεσεκίας σας

Παρασκευή:

Καθάρισα, έπλυνα και έτριψα τις πατάτες στον μεγάλο τρίφτη, έτριψα και ένα κρεμμύδι, αλάτισα ελαφρά, έβαλα σε ένα τούλι και έβγαλα το ζουμί.
Χτυπάω και ρίχνω το αυγό, προσθέτω 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι, ξερό σκόρδο, τριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.

Σε ένα τηγάνι με ζεστό λίπος βάζω 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα, πάνω ένα κομμάτι τυρί που λιωνει, το οποίο σκεπάζω με λίγο από το μείγμα, όταν ροδίσει το αναποδογυρίζω και τηγανίζω μέχρι να ροδίσει. Τα βάζω σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λίπος.
Σερβίρω με τζατζικι

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Βιολέτα Γκεργκίνοβα

Προηγούμενο άρθροΜεθυσμένα βυσσινα…. απογείωσε το τραπέζι σου
Επόμενο άρθροΣεκέρ Παρέ