Υλικά
Για τη ζύμη
1 κιλό αλεύρι,
λίγο λάδι,
2 κσ ξύδι και αλάτι
Για την γέμιση
3 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε κυβακια,
4 μέτριες φλάσκες μελιτζάνες σε κυβακια αφού καθαρίσουμε αρκετή φλούδα, οχι όλη.
3/ 4 της κούπας τραχανάς γλυκός,
αλάτι
πιπέρι
κύμινο
3 αυγά
1 κούπα κεφαλογραβιερα.
Εκτέλεση
Για τη ζύμη
Στο ταψί κουζίνας βάζουμε αλεύρι, λίγο λάδι, ξύδι και αλάτι. Νεράκι όσο πάρει.
Για την γέμιση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και μετά την μελιτζάνα, προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τον τραχανά ,αλάτι και από μπαχαρια πιπέρι και ελάχιστο κύμινο.
Όταν σωθούν τ υγρά και σταθεί λίγο η γέμιση προσθέτουμε τα αυγά και την κεφαλογραβιερα.
6 φυλλα κάτω, από 3 στις στρώσεις ενδιάμεσα και 5 επάνω.
Ψήνουμε στους 180 αντιστάσεις 1 ώρα περίπου.
Καλή Επιτυχία
Η Συνταγή είναι της Anna Kommati