Μπαγκέτα με αυγά και τυρί

Προϊόντα

1-2 Μπαγκέτες
Αυγά – 4 τεμ
Γάλα – 150 ml
Κίτρινο τυρί – 150 γρ
Βούτυρο – 20 γραμμάρια
Αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά καλα μετά προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε πάλι με το σύρνα χειρός και τέλος ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
Βουτάμε τις μπαγκέτες, τις οποίες κόβουμε στη μέση κατά μήκος.


Τα αραδιάζουμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος.
Πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 ° για 15 λεπτά.

Καλή όρεξη!