Μπατζίνα

Advertisement

Υλικα

4 κολοκυθάκια,
3/4 ποτηριού γάλα,
2 ποτήρια αλεύρι και κάτι,
1/3 ποτηριού ελαιόλαδο,
1 μπεικιν παουντερ,
2 αυγα,
πιπέρι,
αλάτι,
1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα..

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια τα αλατιζουμε και τα αφήνουμε για 10 λεπτά..
Τα στιβουμε καλά..ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί προσθέτουμε το κολοκύθι και το τυρί..
ανακατεύουμε καλά..(θέλουμε να γίνει ένας σφιχτός πηχτός χυλός) απλώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 40-50 λεπτα στους 180C…

ΠΗΓΗ: Irini Baxevani

Advertisement