Ομελέτα με πιπεριές και φέτα
Μια γρήγορη και εύκολη ομελέτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για μεσημεριανό γεύμα. Αυτό το πιάτο ομελέτας με πιπεριές, κρεμμύδια, τυρί και μπόλικο πιπέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου καλά για πρωινό και δείπνο. Μάθετε πώς να φτιάχνετε την τέλεια ομελέτα κάθε φορά. Συνηθισμένη κασάβα που σχετίζεται με παιδικές αναμνήσεις
Υλικά
Για 2-4 άτομα, Χρόνος Προετοιμασίας και Μαγειρικής: 15 λεπτά
2 κόκκινες πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό
150 γραμμάρια φέτα
4 αυγά
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τις πιπεριές σε κυβάκια. Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές στο τηγάνι με λάδι ανακατεύοντας συχνά για να μην μας κολλήσουν μέχρι να πάρουν μία βράση. Όσο περιμένουμε τις πιπεριές τρίβουμε το τυρί και χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε και τα αυγά. Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πήξουν ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν τα αυγά είναι έτοιμα πασπαλίζουμε με ψιλοκομένο μαιντανό και σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση
Photo: Вкусно с Бени