Συστατικά:
1 φλιτζάνι λάδι
2 φλιτζάνια σιμιγδάλι
3 φλιτζάνια ζάχαρη
4 φλιτζάνια νερό
ξηρούς καρπούς, σταφίδες

Παρασκευή:
Πάρτε μια βαθιά κατσαρόλα και ρίξτε 1 φλιτζάνι λάδι και 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι. Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία με συνεχή ανάδευση μέχρι να ροδίσουν. Προσθέστε λίγο ψιλοκομμένα καρύδια ή σταφίδες, αν θέλετε (Συνιστώ ανεπιφύλακτα να προσθέσετε καρύδια για καλύτερη γεύση).
Στη συνέχεια, προσθέστε 3 φλιτζάνια ζάχαρη και 4 φλιτζάνια νερό και μαγειρέψτε τα πάντα μέχρι να πήξει. Ρίχνουμε σε φορμάκια ή σε ταψάκι και όταν κρυώσει, κόβουμε και το κρατάμε στο ψυγείο.
Απολαμβάνω!