Συστατικά
4 αυγά
¼ φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
1 κούπα ζάχαρη
½ Κούπα αλεύρι
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
2 φλιτζάνια γάλα
1 φλιτζάνι νιφάδες καρύδας (περισσότερο αν επιθυμείτε)
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C.
Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπήστε μαζί μέχρι να τα συνδυάσετε καλά ή βάλτε τα σε μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να τα αναμίξετε. Τα αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι 20-25 εκ.
Ψήστε για 1 ώρα ή έως ότου μία οδοντογλυφίδα βγαίνει καθαρή από το κέντρο και έχει πάρει καλό χρώμα.

 Η πίτα θα έχει μια μικρή ταλάντωση στην επιφάνεια. Αυτό θα σταθεροποιθεί καθώς κρυώνει.
Όταν τελειώσετε, η κρούστα θα είναι στο κάτω μέρος, η κρέμα στη μέση και η καρύδα στην κορυφή – εκεί που ανήκει το καθένα!
Αφήνεται να κρυώσει τελείως και να σφήξει.
Σερβίρετε με το αγαπημένο σας παγωτό και πασπαλίζετε με νυφάδες καρύδας.

Inspired from cakescottage.com

Προηγούμενο άρθροΜπριάμ με αυγά….για όταν δεν έχετε χρόνο
Επόμενο άρθροΜαριναρισμένα Μανιτάρια Φούρνου