Τα υλικά που χρειάστηκα:

για την ζύμη

1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρής μαγιά
1 κ.γλ ζάχαρη
Λίγο λάδι
Λίγη ρίγανη
3 ποτήρια αλεύρι
1 κ.γλ αλάτι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και μετα τη ζάχαρη. Άφησε το μείγμα για 5-10 λεπτά, μέχρι να αφρίσει η μαγιά, σημάδι ότι είναι ενεργή. Προσθέστε μετα το λάδι και την ρίγανη
Αρχίζουμε να χτυπάμε και σιγα σιγα ριχνουμε το αλεύρι και το αλάτι. Ζύμωσε για περίπου 10 λεπτά, είτε με το χέρι είτε με στο μίξερ με το γατντζο, μέχρι να έχεις μια απαλή και ελαστική ζύμη.
Τοποθέτησε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ, σκέπασέ το με μεμβράνη και άφησέ το σε ζεστό μέρος για περίπου 1 ώρα

Προθέρμανε το φούρνο στους 220°C. Σε ένα ταψι φουρνου αλλειψτε με λάδι μετα βάλε λάδι στα χερια σου και άνοιξε τη ζύμη στο σχημα του ταψιου.

Άπλωσε τη σάλτσα ντομάτας, το τυρί(γκουντα μοτσαρελα) τα αλλαντικα, πιπεριές μανιταρια και αρωματικα μπαχαρικα και τα υπόλοιπα υλικά της επιλογής σου. Ψήσε για 20-25 λεπτά στους 220 βαθμούς στον αέρα, ή μέχρι να ροδίσει η πίτσα και να λιώσει το τυρί.

Συμβουλές:

Μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα υλικά για την επικάλυψη της πίτσας, όπως λαχανικά, αλλαντικά, τυριά και
βότανα.

Καλή επιτυχία 🔥🔥