Αν σας αρέσει η συνταγή μας; Αφήστε μας τη βαθμολογία σας με αστεράκια!
Αυτά τα παγωτίνια είναι σκέτη γλύκα και γίνονται τόσο γρήγορα που είναι σωτηρία όταν θέλεις κάτι δροσερό και γλυκό στο πι και φι. Είναι τσαχπίνικα, πανεύκολα και με λίγα υλικά φτιάχνεις ένα σπιτικό παγωτό που θα λατρέψουν όλοι! Εγώ τα φτιάχνω συνέχεια και εξαφανίζονται αμέσως!
Παγωτίνια με Κρέμα και Σοκολάτα

Εύκολα και γρήγορα παγωτίνια με κρέμα, ζαχαρούχο και μπισκότα. Το ιδανικό δροσερό σνακ για το καλοκαίρι, με ή χωρίς επικάλυψη σοκολάτας!
Prep Time
20 minutes
Additional Time
4 minutes
Total Time
4 minutes
Ingredients
- 1 συσκευασία κρεμα γάλακτος (εγώ έβαλα την γνωστή πράσινη με το χωνι)εσεις μπορείτε να βάλετε ότι αγαπάτε π.χ.την σαντιγη Morffat.
- 1 ζαχαρούχο γαλα
- Τρούφα σοκολάτας (εάν θελετε)
- Μπισκότα της αρεσκείας σας. (Εγω έβαλα τα lotus)
Instructions
┊◌🍳┊◌🔪┊◌🥣┊
- Χτυπάω την κρεμα γάλακτος όχι πάρα πολύ να είναι απαλή να έχει την υφή γιαουρτιού
- Προσθέτω το ζαχαρούχο χτυπάω και μετά ρίχνω την τρούφα και ανακατευω ελαφρά.
- Τώρα, φτιάχνω τα "σάντουιτς" μου! Παίρνω ένα μπισκότο, απλώνω μια γενναιόδωρη ποσότητα από την κρέμα παγωτού στο κέντρο του, και μετά σκεπάζω με ένα δεύτερο μπισκότο, πιέζοντας ελαφρά να απλωθεί η κρέμα.
- Αν θέλω έξτρα σοκολατένια γεύση, λιώνω λίγη κουβερτούρα σε μπεν μαρί (ή στο φούρνο μικροκυμάτων). Μόλις λιώσει, βουτάω μερικά από τα παγωτίνια μου μέσα στη λιωμένη σοκολάτα, ώστε να καλυφθούν εντελώς ή μερικώς.
- Τοποθετώ όλα τα παγωτίνια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα βάζω στην κατάψυξη.Μετά από λίγες ωρίτσες (συνήθως 3-4, ανάλογα με την κατάψυξη), είναι έτοιμα για φάγωμα!
Η Συνταγή είναι της κας Μαρινα Μισαηλιδου