Υλικά:
1 αυγό
1 φλ. γάλα φρέσκο
1 φλ. αλεύρι φαρίνα
200 γρ. φέτα σπασμένη
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάς το αυγό με το γάλα.
Προσθέτεις το αλεύρι, και ανακατεύεις καλά μέχρι να μην υπάρχουν σβολιάκια.
Προσθέτεις τη φέτα και ανακατεύεις απαλά.
Ζεσταίνεις αρκετό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
Δείτε Επίσης: Τηγανίτες με ζάχαρη
Ρίχνεις κουταλιά κουταλιά από το μείγμα σε καυτο τηγάνι και τηγανίζεις μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Αποσύρεις σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Μπορέιτε να τις φάμε σκέτες , αλλά και με μέλι
Παραλλαγές και Συμβουλές:
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα τυριά όπως γραβιέρα, κεφαλοτύρι ή ανθότυρο.
Η Συνταγή είναι της κας Ελινα Σκλαβου