Πανεύκολη ομελέτα φούρνου 

Υλικά

6 αυγά
μια πρέζα αλάτι
μια πρέζα πιπέρι
150 ml γάλα
150 γρ φέτα τριμένη
150 γρ. τυρί τσένταρ
150 γρ. ζαμπόν
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

Σ ένα μεγάλο μπολ σπάμε τ αυγά και τα χτυπάμε με το σύρμα. Αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το γάλα ,το τυρί τσενταρ,  φέτα και το ζαμπόν κομμένο  κομματάκια.Ανακατεύουμε πολύ καλά με μια σπάτουλα.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό πυρέξ και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35-40 λεπτά στους 180° C μέχρι να ροδίσει.
Μια απλή και οικονομική συνταγή που θα αρέσει σε όλους!!!!!
Δοκιμάστε τη!!!!!

Καλή σας όρεξη!!!!!

Προηγούμενο άρθροΠασχαλινά Κουλουράκια
Επόμενο άρθροΓαλατόπιτα με μέλι: Υμνος στην ελληνική παράδοση