ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
3 φλιτζάνια γιαούρτι χωρίς λιπαρά
1 κούπα σαντιγί
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας Kahlua, χωρισμένη στα 2
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 φλιτζάνι ξανθές σταφίδες
1/2 φλιτζάνι φιστίκια, ξεφλουδισμένα, ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι φουντούκια, ψιλοκομμένα

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μικρό μικρό μπολ, συνδυάστε τις σταφίδες με δύο κουταλιές της σούπας Kahlua. Το Θερμαίνετε σε φούρνο μικροκυμάτων για 50 δευτερόλεπτα μετά θα το ανακατέψτε και επιστρέψτε στο φούρνο μικροκυμάτων για άλλα 30 δευτερόλεπτα. Οι σταφίδες θα έχουν απορροφήσει την Kahlua και θα γίνουν ωραίες και φουσκωτές και βάλτε το στην άκρη.
Σε έναν μπλεντερ, ψιλοκόψτε τα φιστίκια και τα φουντούκια.


Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, ανακατέψτε το γιαούρτι, τη σαντιγί, τη ζάχαρη, δύο κουταλιές της σούπας Kahlua, το εκχύλισμα βανίλιας και την κανέλα.


Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να σκεπάσετε και να ψύξετε το μείγμα γιαουρτιού για μια ώρα ή μέχρι να είστε έτοιμοι να το σερβίρετε.
Για να το σερβίρετε, ξεκινήστε τοποθετώντας δύο έως τρεις κουταλιές της σούπας από το μείγμα γιαουρτιού στο κάτω μέρος του μπολ που σερβίρετε.
Προσθέστε ένα στρώμα από τους ξηρούς καρπούς και τις σταφίδες Kahlua.
Από πάνω  μια κουταλιά του μείγματος γιαουρτιού και γαρνίρετε με ξηρούς καρπούς.

Inspired from

Προηγούμενο άρθροΣάμαλι Αιγύπτου….”Βασμπουσα”
Επόμενο άρθροΜελιτζάνες “a la Parmigiana”: Συμφωνία γεύσεων με τυριά και σάλτσα ντομάτας