Υλικά:
8 μανταρίνια
300 γραμμάρια ασπρισμένο αμύγδαλο
350 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
Περίπου 100 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
500 γραμμάρια κουβερτούρα σοκολάτα (κομμένη σε κομμάτια)
Ασπρισμένα αμύγδαλα για γαρνίρισμα
Χαρτάκια για σοκολατάκια (περίπου 40)
Εκτέλεση:
Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ. Βράζουμε τις φλούδες των μανταρινιών ώσπου να λιώνουν με το πηρούνι (μισή ώρα περίπου).Τ’ανακατεύουμε όλα μαζί και τα πλάθουμε μπαλάκια, βρέχοντας τα χέρια μας. Σε μπαιν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε μέσα με 2 πηρούνια τα σοκολατάκια και ένα ένα τα απλώνουμε πάνω σε αλουμινόχαρτο να στεγνώσουν. Τους βάζουμε πάνω από ασπρισμένο αμύγδαλο και όταν στεγνώσουν, τα βάζουμε στα χαρτάκια.
Καλή επιτυχία
Η Συνταγή είναι της κας Tasia Soulioti Efstathiou