Συνταγή κεφτέδων

Εάν δοκιμάσετε αυτήν τη συνταγή κεφτέδων, δεν θα την φτιάξετε ποτέ με άλλο τρόπο
Σπιτικά τηγανητά κεφτεδάκια – αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές και αγαπημένο πιάτο.
Είναι πολύ ζουμερά, αρωματικά, με μια ωραία κρούστα. 

Υλικά:

κιμά – 500 γραμμάρια μείγματος
κρεμμύδι 1 κεφαλή
αυγά 2 τεμ.
ψωμί 4 φέτες
αλάτι 1 κουτ.
μαύρο πιπέρι 1 κ.σ.
1/2 κ.γλ. ρίγανη
1/2 κ.σ. φρέσκο βασιλικός ψιλοκομμένο
1/2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
αλεύρι
λάδι

Εκτέλεση:

Βάλτε τον κιμά σε ένα βαθύ μπολ για να τον πολτοποιήσετε με τα χέρια σας, προσθέστε τα δύο αυγά, το κρεμμύδι που κόψατε σε μικρά κομμάτια, τις 4 φέτες που βυθίσατε στο νερό από πριν και τις στύβετε, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, βασιλικό και δυοσμο. Ζυμώνουμε καλά το μείγμα και το αφήνουμε να σταθεί (φουσκώσει) για 2 ώρες για να μπορέσουν τα υλικά να μουλιάσουν στον κιμά.

Στη συνέχεια, αρχίζετε να σχηματίζετε κεφτεδάκια σε ένα πιάτο, έχοντας προηγουμένως ετοιμάσει αλεύρι σε ένα πιάτο και τα τυλίξατε και από τις δύο πλευρές και τα βάζετε όλα σε ένα πιάτο.
Στη συνέχεια βάζουμε το τηγάνι με το λάδι στη φωτιά να σιγοβράσει και τοποθετούμε όσα κεφτεδάκια χωράνε. Τηγανίστε τα όλα, μετά αφαιρέστε τα όλα και τοποθετήστε τα άλλα με τον ίδιο τρόπο, τηγανίζοντας μέχρι να εξαντληθούν τα κεφτεδάκια. Μπορούν να σερβιριστούν με σαλάτα της επιλογής σας.

Καλή όρεξη!