Υλικά:
375 γραμμάρια φύλλο σφολιάτας
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
100 γραμμάρια φέτα (ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας)
100 γραμμάρια γραβιέρα (ή άλλο κίτρινο τυρί)
200 γραμμάρια σπανάκι, βρασμένο και στραγγισμένο
1 αυγό
Σουσάμι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200°C.
Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το τυρί κρέμα, τη φέτα, τη γραβιέρα και το σπανάκι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι σύμφωνα με το γούστο σου.
Άνοιξε το φύλλο σφολιάτας γεμισε το μισο με την γεμιση και διπλωστετο και
κόψε το σε μακρόστενες λωρίδες και τύλιξέ την σε ρολό.
Στρίψε τα ρολά σε σχήμα ροζέτας και τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Χτύπα ελαφρά τον κρόκο του αυγού και άλειψε τις σφολιάτες. Πασπάλισε με σουσάμι.
Ψήσε για περίπου 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
ΠΗΓΗ: Marta S. Boyagjian