Η Συνταγή είναι του Pastry Chef Stratos Petrou
Υλικά
400γρ Σοκολάτα Κουβερτούρα
230 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
400 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
220 γρ Ζάχαρη Καστανή
1 βανίλια
6 Αυγά Μέτρια
124 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
44 γρ Κακάο Σκόνη κοσκινισμένο
3 γρ Αλάτι
Εκτέλεση
Εύκολο και ζουμερό μπράουνι πάμε να το φτιάξουμε ξεκινάμε να φτιάξουμε αυτή την πανεύκολη συνταγή ρίχνοντας σ ενα μεταλλικό μπολ
την κουβερτούρα σοκολάτα και το βούτυρο και τα λιωνουμε σε μπαίν μαρί ή στα μικροκύματα
Στη συνέχεια σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τη λευκή και την καστανή ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε
Συνεχιζουμε και όσο λιώνει η κουβερτούρα στο μπολ που έχουμε βάλει τη ζάχαρη ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά ανακατεύοντας συνεχώς με το
σύρμα μέχρι να έχουμε ένα ωραίο λευκο μείγμα
Οταν πλέον έχει λιώσει η κουβερτούρα προσοχή όχι να έχει ζεσταθεί πάρα πολύ για να μη μας κάψει τα αυγά την ρίχνουμε μέσα στο μείγμα
των αυγών και ανακατεύουμε πολύ καλά να ενσωματωθούν
Τέλος αφού έχουμε πλέον σούπερ σοκολατένιο μείγμα ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο κοσκινισμένα και ανακατεύουμε απαλά ώστε να
ενσωματωθούν και αυτά στο μοραουνι
Αδειάζουμε αυτό το υπέροχο σοκολατένιο μείγμα για μπράουνι σε ενα ταψάκι στο οποίο το έχουμε βουτυρώσει και το έχουμε πασπαλίσει
με κακάο με διαστάσεις 30×20 και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά
Ετοιμο ψημένο αυτό το υπέροχο σοκολατένιο brownie πραγματικά έχει μοσχοβολήσει όλο το σπίτι σοκολάτα
το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και το κόβουμε σε κομμάτια
Διακοσμώ την επιφάνεια του με πραλίνα bueno φυσικά ή διακόσμηση είναι εντελώς προαιρετική και πάμε να σερβίρουμε