Υλικά:

180 γραμμάρια λευκή σοκολάτα, σε σταγόνες ή κομμένη σε μικρά κομματάκια
80 ml γάλα καρύδας (κονσέρβα)
Μια πρέζα αλάτι
70 γραμμάρια τριμμένη καρύδα, συν επιπλέον για το πασπάλισμα
Λίγα λευκά αμύγδαλα,

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε λευκή σοκολάτα σε σταγόνες η κομμένη σε μικρά κυβάκια, προσθέτουμε γάλα καρύδας και μία μικρή πρεζα αλατι
και λιώνουμε σε μπεν Μαρί σε χαμηλή φωτιά ή σε φούρνο μικροκυμάτων για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει
Ανακατεύουμε αφου λιώσει και προσθέτουμε 70γρ τριμμένο ινδοκαρυδο και ανακατεύουμε το σκεπάζουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε
στο ψυγείο στην συντήρηση για τουλάχιστον 1 ώρα

Στην Συνέχεια για να τα γεμίσουμε θα χρειαστούν για 20 μικρά τρουφακια που θα βγουν λίγα λευκά Αμύγδαλα χωρίς την φλούδα και
τα καβουρδιζουμε καλά σε ένα τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη

Στην Συνέχεια περνουμε απο το μείγμα της λευκής σοκολάτας τοποθετούμε στο κέντρο απο ένα αμύγδαλο και τα κλείνουμε
Πλάθουμε όλο το μείγμα σε μπαλιτσες και περνάμε τα τρουφακια από τριμμένο ινδοκαρυδο 🥥🥥🥥.

H συνταγή/φωτό είναι της Geri Dako

Προηγούμενο άρθροMπουγάτσα με τυρί σε φύλλο αέρος
Επόμενο άρθροΔίχρωμη Κρέμα Βανίλιας και Ροδάκινου