Σουδάκια

Συστατικά:

1,5 φλιτζάνι γάλα/νερό
150 γρ μαργαρίνη
1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1,5 φλιτζάνι αλεύρι
6 αυγά
200 γραμμάρια τυρι κρέμα
100 γρ κρέμα γάλακτος
100 gr ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Προσθέστε αλάτι και μαργαρίνη στο γάλα. Βράζετε. Προσθέστε αλεύρι στο μείγμα που βράζει, ανακατεύοντας συνεχώς.
Ζεσταίνετε το μείγμα για 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να εξαφανιστούν οι σβώλοι. Αποσύρουμε από τη φωτιά, κρυώνουμε στα 70-80 γρ.
Προσθέστε τα αυγά ένα-ένα και ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιογενής μάζα χωρίς σβόλους.
Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας σε ταψί Ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη, προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Γεμίστε τις κρέμες με μια σύριγγα ζαχαροπλαστικής. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Καλή όρεξη !

ΠΗΓΗ: t.me/myvipechka/131

Προηγούμενο άρθροΙμαμ μπαιλντί με μπέικον….το πιο καλοκαιρινό “λαδερό” πιάτο
Επόμενο άρθροΠως θα φτιαξετε αλοιφώμενο τυρί στο σπιτι