Ψητές Φέτες με σάλτσα τυριού
Συστατικά:
λευκό ψωμί – 12-14 φέτες.
αυγό – 3 τεμ.;
σκληρό τυρί κιτρινο – 50 g
κρέμα γάλακτος – 3 κουταλιές της σούπας. μεγάλο.
λάδι τηγανίσματος.
Μαγείρεμα:
Τρίψτε το τυρί σε λεπτό τρίφτη. Κόβουμε το λευκό ψωμί σε κομμάτια.
Ανακατεύουμε το τυρί, τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Βουτύξτε τις φέτες ψωμιού στο μείγμα τυριών. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, προσθέτουμε φυτικό λάδι, βάζουμε τις φέτες ψωμιού.
Τηγανίζουμε τις φέτες τυριού και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Ορεκτικές και νόστιμες οι φέτες τυριού σερβίρονται ζεστές.
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ: Лариса Рубцова