Τι πιο όμορφο από το άρωμα φρεσκοψημένου ψωμιού να πλημμυρίζει το σπίτι σας; Με αυτή την απλή και γρήγορη συνταγή, μπορείτε να απολαύσετε το δικό σας σπιτικό Ψωμάκι εύκολο και γρήγορο τα έβαλα σε μικρά ταψάκια ψήθηκαν και μοσχοβόλησε η κουζίνα μου

Υλικά

Περίπου 2 κιλά αλεύρι σκληρό σταρένιο
Μία μαγιά φρέσκια
Αλάτι όσο θέλουμε εμείς
Νερό ζεστο όχι καυτό γύρω στο 1 λίτρο
Ένα κουταλάκι ζάχαρη
Ένα κουταλια της σούπας αλάτι ψιλό
Σουσάμι όποιος θέλει

Εκτέλεση

Βάζουμε το νεράκι μας τι φρέσκια μαγιά μας και λίγη ζάχαρη ανακατεύουμε να λιώσουν καλά
Μετά προσθέτουμε ένα κρασοπότερο ελαιόλαδο μισό κρασοπότηρο ξύδι και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μας μέχρι να γίνει μία εύπλαστη ζύμη στο τέλος της ζυμώνουμε με λαδάκι στα χέρια μας το βάζουμε στης φόρμες και το αφήνουμε μέχρι να γεμίσουν να φουσκώσουν ανάβουμε το φούρνο μας στους 200 και ψήνουμε περίπου για μία ώρα καλή επιτυχία σε όποιον το φτιάξει

Η Συνταγή είναι της κας Sofaki Kwnsta