Γαρίδες γάμπαρη σαγανάκι

Υλικά

1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 πιπεριά πράσινη σε κομμάτια
400γρ. γαρίδα γάμπαρη κατεψυγμένη
500ml χυμό ντομάτας
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μπούκοβο καυτερό
Τριμμένη φέτα προαιρετικά και κατά βούληση

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και την πιπεριά. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα μέχρι να δέσει. Ρίχνουμε τις γαρίδες, ανακατεύουμε και αφήνουμε 5-7 λεπτά να βράσουν όλα μαζί. Κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε.

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της Hara Dimitriadou

Προηγούμενο άρθροΣουδάκια με κρέμα
Επόμενο άρθροΜπισκοτογλυκό με στρώσεις ζελέ και κρέμα