Γαριδομακαρονάδα 🦐🦐

Υλικά

12 γαρίδες
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
1 καρότο τριμμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα φρέσκα
1 ντομάτα χωρίς σπόρους και φλούδα ψιλοκομμένη
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
αλάτι πιπέρι σκόρδο ζαχαρη πάπρικα κόλιανδρο γλυκάνισο λίγο ούζο

Εκτέλεση

Με λίγο λάδι σωταρουμε τις γαρίδες να αλλάξουν χρώμα τις βγάζουμε από το σκεύος προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε κρεμμύδι ξερό και πιπεριά σβήνουμε με ούζο και όταν εξατμιστεί προσθέτουμε το χυμό ντομάτας τα μπαχαρικά λίγο νερό και βράζουμε τη σάλτσα προς το τέλος ρίχνουμε τις γαρίδες την ντομάτα το κρεμμύδακι το φρέσκο αφήνουμε να πάρει μια βραση και κλείνουμε
Σερβίρουμε ιδανικά με λιγκουίνι και τυρί τριμμένο
Αν στην σάλτσα προσθέτουμε φέτα έχουμε ένα πολύ νόστιμο σαγανάκι

H συνταγή και η εκτέλεση είναι της Βικη Αναματερου

Προηγούμενο άρθροΠτι φουρ Καρύδες Γλασαρισμένες
Επόμενο άρθροΤηγανιά με πράσινο κρεμμυδάκι και σκόρδο…ότι πιο νόστιμο σε σπιτικό φαγητό – δεν υπάρχει!