Γλυκό ταψιού καρύδα!
Δροσερή υπέροχη!

Υλικά

7 αυγά
1 κούπα ζαχαρη( κούπα του Νες καφέ η παρόμοια)
2 κούπες αλεύρι
2 κούπες ινδοκάρυδο
Μισή κούπα γάλα
1 μπέικιν
2 βανίλλιες
Ξύσμα από 1 λεμόνι

Σιρόπι
4 κούπες νερό
4 κούπες ζάχαρη
Χυμό από 1 λεμόνι
Βράζουμε 5′

Εκτέλεση

Χτυπάμε καλά τ αυγά με τη ζάχαρη ν αφρατεψει ,ν ασπρίσει το μίγμα .
Προσθέτουμε ξύσμα ,βανίλλιες ,γάλα , ινδοκάρυδο κι αλεύρι με μπέικιν και
χτυπάμε λίγο ακόμη.
Απλώνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι (μικρότερο από κουζίνας) και ψήνουμε σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο περίπου 40 .

Όταν ψηθεί κόβουμε σε κομμάτια κάνουμε τρυπούλες παντού μ ένα ξυλάκι η οδοντογλυφίδα και ρίχνουμε το σιρόπι που χει κρυώσει κουταλιά κουταλιά.
(Πίνει πολύ σιρόπι το γλυκό θα το ρίξουμε όλο!)
Αυτά..και καλή επιτυχία!🌹

ΠΗΓΗ: Βάνα ΝτελήΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνες στο φούρνο με τυριά…μπαίνει πάντα στην μέση
Επόμενο άρθροΓλυκό Ψυγείου με πορτοκολάδα…πολύ εύκολο