Κοτομπέικον

Συστατικά:

– 600 γραμμάρια στήθους κοτόπουλου
– 1 σκελίδα σκόρδο
– αλάτι
– πιπέρι
– 15 φέτες μπέικον
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι 
– 1 μικρό λεμόνι
– 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα 
– 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

– 1/4 κουταλάκι του τσίλι πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβω το κοτόπουλο σε μακρόστενες φετούλες και τις βάζω σε ένα μπολ.

Κοτομπέικον
Αλατοπιπερώνω, ρίχνω μέσα λιωμένο σκόρδο, και τρίβω όλα τα κομμάτια μαζί.

Κοτομπέικον
Παίρνω μία μία φέτα μπέικον και τυλίγω κάθε κομμάτι κοτόπουλο και τα βάζω σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.

Κοτομπέικον

Σε ένα μπολάκι ρίχνω το μέλι, χυμό ενός λεμονιού, πιπέρι, μουστάρδα, ελαιόλαδο και ανακατεύω.
Στην συνέχεια προσθέτω τσιλι πιπέρι και ανακατεύω
Με ένα πινελάκι αλείφω όλα τα κομμάτια κοτόπουλου και ψήνω στους 220-250 βαθμούς για 20 λεπτά.

Κοτομπέικον
Βγάλτε από το φούρνο γυρίστε τα αλείψτε τα πάλι με την σάλτσα και ψηστε για άλλα 10 λεπτά στους 220-250 βαθμούς.

Κοτομπέικον

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΤα πραγματικά Φαλάφελ με σάλτσα σκόρδου και ταχίνης
Επόμενο άρθροΖουμερά και αφράτα Μπιφτέκια…δεν θα φτιάχνετε άλλα