Τυρόπιτα δίχως φύλλο

Υλικά

Αυγα 2
Ηλιέλαιο 100 ml
Γάλα Φρέσκο 200 ml
Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 220 γραμμάρια
Μπέικιν Πάουντερ 20 γραμμάρια
Μοσχοκάρυδο 1/4 κουταλάκι του γλυκού
Αλατι 1 πρέζα
Πιπέρι 1 πρέζα
Φέτα 170 γραμμάρια

Για το πασπάλισμα
Σουσαμι Κατά βούληση

Εκτέλεση

Αρχικά χτυπάμε τα αυγά. Έπειτα προσθέτουμε στα αυγά το ηλιέλαιο, το φρέσκο γάλα, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το μπέικιν πάουντερ, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και τελευταία, προσθέτουμε την θρυμματισμένη φέτα.

Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα το μεταφέρουμε σε ένα τετράγωνο ταψί 30×25 με λαδόκολλα και το πασπαλίζουμε με το σουσάμι.


Ψήνουμε την τυρόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, για περίπου 40 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Kalli Greatheart

Προηγούμενο άρθροΑυθεντική Ρώσικη Σαλάτα
Επόμενο άρθροΧοιρινό ψημένο σε αλουμινόχαρτο.