Υλικά

1 μεγάλη κολοκύθα 
4-5 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
250g καλής ποιότητας φέτα
1,5 έως 2 φλιτζάνια απλό αλεύρι
Ελαιόλαδο τουλάχιστον 1 φλιτζάνι
5 αυγά
Αλάτι πιπέρι
Ξηρή μέντα
Ξηρή ρίγανη
Ξηρός μαϊντανός
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκα βότανα

Εκτέλεση
Κόψτε κατά μήκος την κολοκύθα προς τα κάτω και στη συνέχεια αφαιρέστε την φλούδα
Τρίψτε την κολοκύθα … χρειάζεται λίγο δύναμη και εάν πρέπει ζητήστε βοήθεια
Τα προσθέτω όλα μέσα στην τριμμένη κολοκύθα όπως τα ψιλοκομμένα κρεμμυδια την τριμμένη φέτα , τα αυγά και το αλεύρι συν το μισό λάδι  πιπέρι και αλάτι και ανακατεύω το μείγμα.

 

Αλείψτε καλά ένα ταψί με το λάδι και έπειτα ρίξτε μέσα το μείγμα.
Θα πρέπει να είναι υγρό όχι πάρα πολύ παχύ.
Το έψησα 1 ώρα στους 200 βαθμούς μέχρι να παρει ένα καφέ χρώμα
Ήταν μια επιτυχία … και εύκολη για όσους δεν έχουν χρόνο.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚρεμμυδόπιτα Μυκόνου – Παραδοσιακή συνταγή
Επόμενο άρθροΜηλόπιτα με κανέλα και καρύδια