Κέικ Αμυγδάλου

Συστατικά 

300γρ αλεσμένο αμύγδαλο
250g ζάχαρη
5 αυγά μεσαίου μεγέθους
1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φλούδα λεμονιού
Φόρμα αποσπώμενη βάσης διαμέτρου 23 εκ. Βουτυρωμένη
Ζάχαρη άχνη για να διακοσμήσει το κέικ

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνω τα αυγά, την ζάχαρη, και χτυπάω με ένα μιξερ χειρός.
Προσθέτω το ξύσμα λεμονιού και τριμμένο αμύγδαλο και ανακατεύω με μία μαρίζ.

Αδειάζω το μείγμα μέσα σε μια φόρμα αποσπώμενη βάσης
Ψήνω σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσεις πριν το βγάλετε και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.

Ετοιμοοοοοοοοοοοο

Προηγούμενο άρθροΕίναι η πιο απλή και αφράτη τυρόπιτα
Επόμενο άρθροΠως θα φτιάξεις την καλύτερη Ιταλική σπιτική πίτσα