Υλικά:

ένα ποτήρι των 200 ml

4 αυγά
1,5 κουπα ζάχαρη
λάδι 1 κουπα
ζεστό νερό 1 κουπα
βανίλια 1 τεμ.
1 μπέικιν πάουντερ
2,5 κουτ αλεύρι
5 μέτρια μήλα
κανέλα 1 κουτ.γλ
καρύδια 1/2 κούπα

Παρασκευή:

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
Προσθέστε λάδι, ζεστό νερό, το αλεύρι, κοσκινισμένο και ανακατεμένο με βανίλια και μπέικιν πάουντερ.
Καθαρίζουμε τα μήλα και κομμένο σε κύβους.
Τα προσθέτουμε στο μείγμα, μαζί με την κανέλα και το αλεσμένο, χοντρό καρύδι.
Αλείφουμε το ταψί με λάδι και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς,μέχρι να είναι έτοιμο.
Προαιρετικά, αφού βγούμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Απολαύστε το!

ΠΗΓΗ