Φόρμα πορτοκάλι

Υλικά

Κρέμα βανίλια
2 ποτήρια γάλα
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας άνθος αραβοσίτου βανίλια

τα βράζουμε σε κατσαρολίτσα μέχρι να δέσει η κρέμα μας

Κρέμα πορτοκάλι

4 ποτήρια πορτοκαλάδα
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
8 κουταλιές της σούπας άνθος αραβοσίτου βανίλια

Βράζουμε την κρέμα πορτοκαλιού έως ότου δέσει κρέμα

μπισκότα πτι-μπερ Παπαδόπουλου περίπου ένα πακέτο

Εκτέλεση

Στον πάτο της φόρμας μας βάζουμε μισή από την ποσότητα της κρέμας πορτοκαλιού έπειτα από πάνω ρίχνουμε
μπισκότα θρυμματισμένα και μετά από πάνω από τα μπισκότα ρίχνουμε όλη την ποσότητα από την κρέμα βανίλιας
Στη συνέχεια επάνω ρίχνουμε πάλι μπισκότα θρυμματισμένα και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα πορτοκαλιού από πάνω
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες και μετά το ξεφορμάρουμε

Φόρμα πορτοκάλι

Καλή Επιτυχία

H συνταγή είναι της κας Antigoni Diakatou

Προηγούμενο άρθροTούρτα Mοκα!!! ❣
Επόμενο άρθροΑυγοφέτες με ζαμπόν και τυρί…Τις φτιάχνω όταν δεν έχω χρόνο