Υλικά.

1 σακούλα φαρινα γιωτης 500 γρ.
1 βούτυρο σοφτ 250 γρ.
400 γρ. ζάχαρη.
5 αυγά.
260 γραμ. γάλα.
4 κουταλιές της σούπας κακάο.
2 βανίλιες

Εκτέλεση.

Χτύπησα το βούτυρο με τη ζάχαρη και σταδιακά έριξα τα αυγά το γάλα τη φαρινα κακάο και τέλος βανίλιες, έβαλα το μείγμα σε ταψάκι 26 εκατοστά έψησα στους 180 βαθμούς αντίσταση 45 λεπτά.
Για το γλασο έλιωσα κουβέρτα γάλακτος και λευκή με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο..

Η συνταγη/φωτό είναι της κας Rosi Petrova

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Αμυγδάλου με κρέμα βανίλιας!!
Επόμενο άρθροΝαπολέων σε ένα ποτήρι…Τρώγεται σε 2 λεπτά!