Κέικ με καρύδια και κανέλα

Υλικά

2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι γάλα
1,5 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1,5 φλυτζάνι καρύδια σπασμένα στο χέρι
4 αυγά
1 πακέτο φαρίν απ
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν
μία κουταλιά της σούπας κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα
2-3 κουταλιές σουσάμι

Εκτέλεση

Σ ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τη ζάχαρη, το λάδι και τα χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα περίπου 5 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά ολόκληρα μετά τα μυρωδικά και τέλος το αλεύρι.
Χτυπάμε λίγο ακόμα με το μίξερ. Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε τα καρύδια.
Βουτυρώνουμε αλευρώνουμε ένα μέτριο ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Πασπαλίζουμε από πάνω εάν θέλουμε σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθρο Αεράτο Γλυκό με βελούδινη κρέμα και φύλλα σφολιάτας
Επόμενο άρθροΤα πιο αφράτα τυροκούλουρα