Υλικά

1 Κοτόπουλο Χωριάτικο σε Κομμάτια.
2 Κονκασέ
1 Κρεμμύδι ξερό
3 Σκορδα
1 Πιπεριά
Αλάτι Πιπέρι Κανέλλα Μοσχοκάρυδο
1/2 Κουταλάκι Μελι

Πουρές
1,5 Κιλό Πατάτες
100 ml Γάλα
1 Κουταλιά Της Σούπας Lurpack
Aλάτι Πιπέρι Μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Βράζω τις πατάτες τις πολτοποιούμε & τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το Γάλα το lurpack & το αλάτι πιπέρι Μοσχοκάρυδο.
Βάζουμε & σωτάρουμε το Κοτόπουλο έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι Τριμμένο & το Σκόρδο σε φέτες & την Πιπέρια σε κύβους.
Ρίχνουμε το Κονκασέ το αλάτι πιπέρι Κανέλλα Μοσχοκάρυδο & τέλος το μέλι.
Σιγοβράζουμε γι 1 1/2 ώρα…

H Συνταγή της κας Ιωάννα Φουρναράκου Συνεργώ-Αγοράζω-Κερδίζω! προϊόντα παραγωγών

Προηγούμενο άρθροΤραβηχτή Μάνης με Μέλι
Επόμενο άρθροΛαλάγγια Μάνης