Υλικά

50-60 μερίδες
1 ποτήρι νερού λάδι (240 γρ.)
1/2 ποτήρι νερού κρασί
2 κ.γ. baking powder
500 γρ. Αλεύρι
1 βανίλια
3 κ.σ. ζάχαρη
για πασπάλισμα
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε.
Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή. Πλάθουμε σε λεπτά και μικρά κουλουράκια(περίπου 15 γρ. το καθένα)
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κανελοζαχαρη και κυλάμε μέσα τα κουλουράκια. Τα τοποθετούμε πάνω σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 170°C μέχρι να ροδίσουν (περίπου 15′).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΦανουρόπιτα της Σπεράντζας Βρανά
Επόμενο άρθροΈτσι θα φτιάξετε το πραγματικό CherryCake…από την αρχή μέχρι το σερβίρισμα