Υλικά

200γρ ελαιόλαδο
120 γρ χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα 1 πορτοκαλιού
100 γρ κρασί λευκό
200 γρ ζάχαρη
μισό κ γ κανέλα
μισό κ γ σόδα
600 γρ φαρίνα κόκκινη
Λίγο αλάτι
Σουσάμι

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε λίγο να λιώσει η ζάχαρη με τον αυγοδαρτη το αλεύρι στο τέλος δεν το δουλεύουμε πολύ ώρα για να μην σκληρυνουν πλάθουμε ότι σχήμα θέλουμε και βουτάμε σε πιάτο με νερό και μετά σε πιάτο με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 30 λεπτά αντιστάσεις
Είναι τριφτα και νόστιμα

Βικη ΑναματερουΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΤο καλύτερο θρακιώτικο Σαραγλί !
Επόμενο άρθροΑυτές οι εύκολες μυρωδάτες μηλοτηγανίτες είναι απλά ακαταμάχητες!