Κρασάτο κοκκινιστό μοσχαράκι όπως καταλαβαίνετε από το τίτλο αυτό το πιάτο τα έχει όλα έχει μία σάλτσα που είναι και κρασάτη έχει και σάλτσα της ντομάτας έχει πολύ ωραία λαχανικά πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα φαγητό παραδοσιακό ωραίο full στη γεύση
Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε και θα σας πω ότι το βασικό μου υλικό εδώ είναι μοσχαρίσιο κότσι ή ποντίκι χωρίς κόκκαλο είναι να κρέας το οποίο έχει αρκετό κολλαγόνο και θέλει σιγανό μαγείρεμα αργό μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά για να βγάλει το κολαγώνουν του και στην πράξη τι σημαίνει θα ρθούμε να ωραίο χιλωμένο κρέας ξεκινάμε
Συνδυάζει παράδοση κυριακάτικο τραπέζι νοστιμιά είναι ένα φαγητό στο οποίο δεν αντιστέκεται κανείς όπως σας είπα να το φτιάξετε παιδιά είδατε την συνταγή μαγειρεύεται πολύ εύκολα και κερδίζεις τις εντυπώσεις απλά υπέροχα
Προηγούμενο άρθροΑνατολίτικα Σιροπιαστά με Μαστίχα
Επόμενο άρθροΔιπλοψημένα χοιρινά παϊδάκια