Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι πραγματικά μοναδικό και πεντανόστιμο, κάτι που θα σας κλέψει την καρδιά: τους Τραγανούς Κρεμμυδοκεφτέδες ! Είναι τόσο λαχταριστοί και αρωματικοί, που δύσκολα θα μείνει έστω και ένας στο πιάτο. Εγώ τους φτιάχνω συχνά, ειδικά ως μεζεδάκι για το ούζο ή την μπύρα! Πάμε να τους δοκιμάσουμε!
Ο καλύτερος τρόπος να μας δείξετε την αγάπη σας είναι να μας αφήσετε μια βαθμολογία με αστεράκια! ⭐⭐⭐⭐⭐
Κρεμμυδοκεφτέδες Τραγανοί

Οι Κρεμμυδοκεφτέδες Τραγανοί είναι ένα πιάτο που φέρνει στο μυαλό τη ζεστασιά της ελληνικής κουζίνας και τις παλιές καλές συνταγές. Με την απλή τους εμφάνιση, κρύβουν μέσα τους μία έκρηξη γεύσης και αρώματος, χάρη στα φρέσκα μυρωδικά και το γλυκόπικρο κρεμμύδι. Είναι ιδανικοί ως ορεκτικό, συνοδευτικό ή απλά ως ένα απολαυστικό σνακ. Εγώ τους αγαπώ πολύ!
Ingredients
Για να φτιάξουμε αυτούς τους πεντανόστιμους Κρεμμυδοκεφτέδες Τραγανούς θα χρειαστούμε:
- 3 μέτρια Κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
- Λίγο Αλάτι (για τα κρεμμύδια, αρχικά)
- Λίγη Ζάχαρη (για τα κρεμμύδια, αρχικά)
- 1½ φλιτζάνι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
- Αλάτι (για τον χυλό, κατά βούληση)
- Πιπέρι (για τον χυλό, κατά βούληση)
- Κύμινο (για τον χυλό, κατά βούληση)
- Φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο (κατά βούληση)
- Λίγη επιπλέον Ζάχαρη (για τον χυλό, κατά βούληση)
- Χλιαρό νερό (όσο χρειαστεί, για να γίνει ένας χυλός)
- Ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα)
Instructions
Πάμε τώρα να δούμε βήμα προς βήμα πώς θα φτιάξουμε αυτούς τους απίθανους Κρεμμυδοκεφτέδες Τραγανούς:
Notes
Tips για τους Τέλειους Κρεμμυδοκεφτέδες Τραγανούς
Εδώ είναι μερικά μυστικά για να γίνουν οι Κρεμμυδοκεφτέδες Τραγανοί σας ακαταμάχητοι! Το πάσπάλισμα των κρεμμυδιών με αλάτι και ζάχαρη και το πολύωρο στάσιμο είναι πολύ σημαντικό, γιατί αφαιρεί την έντονη πικράδα του κρεμμυδιού και το κάνει πιο γλυκό και εύπεπτο. Μην παραλείψετε να στραγγίξετε πολύ καλά τα κρεμμύδια πριν τα βάλετε στον χυλό, αλλιώς ο χυλός θα γίνει πολύ νερουλός. Επίσης, η θερμοκρασία του λαδιού είναι κρίσιμη: πρέπει να είναι καλά ζεσταμένο αλλά όχι να καπνίζει, για να τηγανιστούν ομοιόμορφα και να γίνουν τραγανοί χωρίς να καούν.