Σπιτικά κριτσίνια με σκόρδο

Συστατικά

1 σωληνάριο φύλλο πίτσας (Pillsbury ή άλλο)
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα, μη διστάσετε να προσθέσετε κι άλλο!
1 κουταλιά της σούπας τυρί παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη προαιρετικά

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 C.
Ανοίξτε το φύλλο πίτσας σε ένα ταψί με επένδυση περγαμηνής.
Ανακατέψτε μαζί το λιωμένο βούτυρο και το λιωμένο σκόρδο και στη συνέχεια αλείψτε το ομοιόμορφα σε όλο φύλλο της πίτσας.

Πασπαλίστε ομοιόμορφα τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα στο φύλλο της πίτσας. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε ομοιόμορφα από πάνω τη ξερή ρίγανη.
Πριν ψήσετε, κόψτε το καλυμμένο με τυρί φύλλο πίτσας σε 16 ίσα ορθογώνια χρησιμοποιώντας έναν κόφτη πίτσας ή ένα μεγάλο μαχαίρι.

Ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί, να αφρατέψει και να ροδίσει ελαφρώς.
Βγάζουμε από το φούρνο και κόβουμε ξανά τα κριτσίνια πριν τα σερβίρουμε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜπισκότα Καρύδας με μαρμελάδα
Επόμενο άρθροΠιτάκια απο τηγανιτές πατάτες…κάνεις και ως συνοδευτικό το πιάτο σας να διαφέρει