Λεμονάτο χοιρινό κατσαρόλας.!!!!

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας στο τηγάνι μέχρι να κοκκινίσει και στη συνέχεια το κρεμμύδι και σκόρδο …3 με 4 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα… αλάτι πιπέρι ρίγανη και σβήνουμε με κρασί.
Ρίχνω μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα προσθέτω το καρότο και την πιπεριά και συμπληρώνω με ζεστό νερό ρίχνετε το χυμό μισού λεμονιού
αλάτι και πιπέρι και το αφήνω να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του γίνεται πολύ μελωμένο και πολύ νόστιμο

Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές ή ότι άλλο σας αρέσει

Η Συνταγή είναι της Martha Martha

Προηγούμενο άρθροΔείτε τι λάθος κάνουμε με το βρασμένο νερό από τα μακαρόνια
Επόμενο άρθροΧωρίς τηγάνισμα! Μελιτζάνες στο φούρνο, έτοιμες σε λίγα λεπτά.