Δείτε Επίσης: Μελωμένες Χοιρινές Μπριζόλες στο Τηγάνι | Μπριζόλες με σάλτσα Ροκφόρ

Χοιρινές μπριζόλες Ξυνάδα

Απλό φαγητό αλλά νόστιμο!!!

Υλικά

2 μπριζόλες λαιμού
4 κουταλιές ελαιόλαδο!
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 μικρή συσκευασία χυμό ντομάτας
λίγο νερό αλάτι και πιπέρι
χυμό ενός μικρού λεμονιού
1 αυγό 
1/2 κγ corn flour

Εκτέλεση

Στο τηγάνι έριξα το ελαιόλαδο και μόλις έκαψε ! Πέρασα τις μπριζόλες και από τις δύο μεριές μέχρι να κοκκινίσουν τις έσβησα με το λευκό κρασί και πρόσθεσα το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι και πιπέρι τις σκέπασα και τις άφησα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας αν χρειαστεί προσθέτω και λίγο νερό όταν έχουν μαλακώσει αρκετά ετοιμάζω το αυγολέμονο με το χυμό ενός μικρού λεμονιού και ένα αυγό μαζί με corn flour σχεδόν μισό κουταλάκι τα χτυπώ πολύ καλά και ρίχνω λίγο λίγο τη σάλτσα από τις μπριζόλες και το έτοιμο πια αυγολέμονο το ρίχνω επάνω στις μπριζόλες παίρνει μία μικρή  βράση και έτοιμο…. το συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές ή πιλάφι νόστιμο και ορεκτικό

Δείτε Επίσης: Μελωμένες Χοιρινές Μπριζόλες στο Τηγάνι | Μπριζόλες με σάλτσα Ροκφόρ

ΠΗΓΗ: Μίκα Πολυχρονοπούλου

Προηγούμενο άρθροΥπέροχος Γαλακτομπακλαβάς
Επόμενο άρθροΕκμέκ Κανταΐφι όπως πρέπει να το φτιάχνετε