Λευκό Ψάρι στο φούρνο με κρεμμύδι

Αν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία ψαριών, τότε σίγουρα ψάχνετε για εύκολες και επιτυχημένες συνταγές για το μαγειρεμά τους. Αυτή η συνταγή είναι πολύ κατάλληλη.

Υλικά

2 μεγάλα λευκά ψάρια,
4 κρεμμύδια,
100 ml πουρε ντομάτας πουμαρο,
2-3 φύλλα δάφνης,
150 ml λευκό κρασί,
50 ml λάδι,
αλάτι κατά βούληση,
1 κουταλάκι του γλυκού θρουμπι μπαχαρικο.

Μέθοδος παρασκευής:

Καθαρίστε, πλύνετε και κόψτε το ψάρι σε κομμάτια. Αλατίστε το και αφήστε το στην άκρη. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, βάλτε το σε κατάλληλο πυρεξ με το λάδι και ψηστε το στο φούρνο με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει εντελώς.


Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας,

το θρουμπι, αλάτι κατά βούληση, ανακατέψτε, προσθέστε το φύλλο δάφνης και τοποθετήστε το ψάρι στη μέση


ρίχνουμε το λευκό κρασί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να μείνει με το λαδι του. εχει υπέροχη γεύση.

Δοκιμάστε και μοιραστείτε.

ΠΗΓΗ: vkusnosbeni

Προηγούμενο άρθροΨητές μελιτζάνες με ντομάτα και τυριά…η συνταγή είναι από μια παραδοσιακή ταβέρνα στην Ιταλία
Επόμενο άρθροΤι πιο αρωματικό και πιο νόστιμο από ένα κέικ με ροδάκινα