Μουστοκούλουρα μαλακά και αφράτα με πετιμέζι

Χρειαζόμαστε

100 γραμμάρια σπορέλαιο ,
100 gr ζάχαρη ,
2 κ.σ κακάο
1/2 κ.γ μοσχοκάρυδο,
1/2 κ.γ γαρύφαλλο ,
1/2 κ.γ κανέλα
1 πρέζα αλάτι,
150 γραμμάρια πετιμέζι,
200 γρ.χυμό πορτοκαλιού,
1 κ.γ σόδα,
500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
και σουσάμι.

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη βάζουμε το λάδι την ζάχαρη το πετιμέζι και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά
Στην συνέχεια ρίχνουμε το χυμό ανακατεμένο με την σοδα και τέλος το αλεύρι θα έχουμε μια ζύμη μαλακιά πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε με λίγο λαδακι στα χέρια σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 15′-20′

Kαλη σας επιτυχία

Η συνταγή είναι της Ioanna Koulouri από την ομάδα χρυσοσκουφάκι μέλη

Προηγούμενο άρθροΠίτσα με κρεμμύδια και χοιρινό
Επόμενο άρθροΣνιτσελάκια Κιμά χωρίς πανάρισμα