Υλικά
125 γραμμαρια βουτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού κακάο
1 ποτηρι ζάχαρη άχνη,
1 βανίλια.
1 πακέτο μπισκότα (περίπου 200 γραμμάρια)
1/2 ποτηρι ψιλοκομμένα καρύδια.
Εκτέλεση
Το βουτύρου το χτυπάμε με το μιξερ μαζι με το κακάο την ζάχαρη άχνη (λεπτή), καθώς και 1 βανίλια.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα (περίπου 200 γραμμάρια) και ανακατεύουμε με την κρέμα βουτύρου.
Προσθέστε το ψιλοκομμένα καρύδια.
Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Επάνω σε μεμβράνη δίνουμε στο μίγμα σχήμα σαν σαλάμι.
Το τυλίγουμε καλά και το παγώνουμε για 4 ώρες.
Κόβουμε το γλυκό σαλάμι ψυγείου σε φέτες.
Στολίσα με γλάσο σοκολάτας.
Καλή Απόλαυση
ΠΗΓΗ: Ширин Язаджиева-Благова